Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe

Bogati muškarci

Bogati muškarci

Bogati muškarci traže lijepe žene, ali gdje?

Djevojke koje vole malo imućnije muškarce često to neće tako slobodno izreći. Možda i hoće, premda znaju da će se susreti s osudom u dobrom dijelu slučajeva. Osuda dolazi često od onih žena koje se zapravo također nadaju uspješnim muškarcima koje će nazivati svojim partnerima. Bogati muškarci uvijek su na meti žena, a razlog tomu ne želi sad u nekoj gramzivosti i površnosti. Mogli bismo reći da svaka žena ulaskom u intimnu vezu više riskira nego što to radi muškarac. Najviše je to radi trudnoća koje ih stavljaju u gori socioekonomski položaj. Upravo zato žene kod muškaraca traže nekakav oslonac i nekakvu sigurnost. Naravno, dobar izgled i dobar karakter vrlo su bitni faktori kada žene biraju svoje muškarce, no njegova uspješnost i imućnost upravo je radi ovog razloga također bitna. Žene više riskiraju kad je u pitanju seks i sasvim je očekivano da će tražiti nekoga tko će ih zaštiti i tko će ih osigurati. Kada bismo tu teoriju preslikali na dating stranice onda dobivate našu platformu – sigurnu za sve žene i muškarce koji razumiju i streme ovakvom odnosu. Naravno, nekima je to samo dobra prilika, a drugima prilika za ispunjenje nekih fantazija. Ipak, žene trebaju nekoga tko će ih financijski osigurati, a za zauzvrat daju svoju pažnju i društvo. Ne, to nije isključivo seks jer je platforma puna onih koji očekuju puno više od toga. Ipak, ukoliko se želite osigurati na ovaj način, bogati muškarci nalaze se upravo ovdje. Ostvarite svoje ciljeve i pustite tabue – ukoliko želite muškarcu dati svu pažnju, a pored toga osjećate se vrlo dobro u društvu uspješnih odnosno imućnih muškaraca, prijavite se i ispunite profil. Pronađite nekog taticu za dobar provod ili za nešto ozbiljnije. Ukoliko Vas privlače putovanja, dobri pokloni i financijsko pokriće, na pravom ste mjestu stoga preporučujemo da napravite profil već danas!

Bogati muškarci i zašto ih tražimo?

Kao što smo već napomenuli, postoji brojni niz razloga zašto žene traže imućnije i bolje situirane muškarce, a koji ne uključuju neku čistu gramzivost odnosno pohlepu. Bogati muškarci pružaju ženama tu sigurnost koju vole znati da imaju. Žene se vole osjećati poželjno, ali isto tako i zbrinuto. Neke žene vole to sakrivati, ponašati se vrlo samostalno, ali kad dođe muškarac koji ju može zbrinuti, uživa u tome. To ne znači ništa loše naravno – ima i onih žena koje zaista ne žele da se neko brine o njima i vrlo im je bitno da se same osiguraju kroz druge vještine. Ipak, one žene koje žele muškarca takve vrste i kojima nije problem priznati da vole kad je muško taj koji “brings home the bacon” ovdje mogu pronaći odnos koji žele. Bogati muškarci kupovat će im poklone, vodit ih na putovanja i generalno se družiti s njima. Neki to traže jer ne mogu ili nemaju vremena razviti konkretne odnose (često radi karijere koju guraju), dok drugi ovakav oblik smatraju idealnim za upoznavanje. Priključite se nekonvencionalnom obliku sklapanja odnosa i pronađite ženu kakvu trebate. Neki muškarci traže žene isključivo kako bi se dobro zabavili, drugi teže nekom odnosu, a sve to u odnosu sugar daddysugar baby koje mnoge žene smatraju privlačnim, a ne samo korisnim. Za žene koje znaju što žele, naša platforma je idealna stvar. Ukoliko tražite imućne muškarce i nemate problem to artikulirati, iskoristite priliku i registrirajte se. Čeka Vas preko 10 milijuna profila različitih muškaraca i žena i sigurni smo da će se naći nešto za Vas! Dakle, nema više oklijevanja – registrirajte se, ispunite profil što informacijama, što slikama i započnite tražiti! Zanimaju Vas bogati muškarci? Pristojna gospoda? Muškarci koji će Vas voditi na ušminkana mjesta i na luksuzna putovanja? Sada je pravo vrijeme da pronađete jednog takvog!

Bogati muškarci znaju što žele – znate li i Vi?

Cure koje traže bogate muškarce trebaju znati da se radi o profilu ljudi koji vrlo dobro znaju što žele i nerijetko to znaju i verbalizirati. Budite sigurni da dobar dio ovakvih muškaraca neće imati nikakvih tabu tema, a zašto i bi? Ipak se radi o platformi koja je sama u očima nekih tabu. Zato i Vi, kao žena sponzoruša ili žena koja to nastoji postati trebate imati neke standarde. Kada napravite profil i počnete dobivati poruke, pripremite se na svašta – prava sponzoruša ipak treba imati neke manire dame i ona koja se vrlo lako da nagovoriti na bilo što nije prava! Zato u startu odredite i dogovorite sami sa sobom što očekujete naći. Ako je to nešto što treba rezultirati pravim upoznavanjem, nemojte se baviti onim profilima koji se javljaju samo iza ponoći i obično sa kompromitirajućim slikama – zadržite svoje standarde i pronađite nekog tko će Vas cijeniti. Bogati muškarci naučeni su da sve mogu dobiti jer imaju love, pokažite im da se oko Vas ipak treba potruditi i zainteresirat ćete ih još više. To ne znači da trebate tražiti frajere da Vas nakon prvog spoja odmah vode u Argentinu, ali one žene koje kažu da na apsolutno sve često brzo postanu nezanimljive. Dakle, bogati muškarci vrlo će direktno nastupati, a Vi pokažite samopouzdanje u tim situacijama i vratite im također istim stilom. Nećete vjerovati koliko to pali – smatramo da je to najbolji savjet koji možemo dati za našu platformu svim ženama sponzorušama i sponzorušama u nastanku! Odlučite se napraviti profil već danas i pronađite tog muškarca koji će Vam pomoći ispuniti sve snove i fantazije. Kad je u pitanju flert, budite spremni na direktan pristup i znajte igrati igru! Tako ćete bogate muškarce još više zainteresirati i pokazati da ste drukčija od ostalih. Sigurni smo da ćete s takvim stavom daleko dogurati.

Bogati muškarci, budite prava gospoda!

Kad su u pitanju bogati muškarci, oni trebaju nastupiti sa samopouzdanjem i energijom koju su izgradili tokom svog života. To znači čvrst i primjeren nastup, ali opet izrazito gospodski i kulturan. Žene koje traže muškarce poput Vas vole frajere koji imaju manire i koji se znaju ponašati u restoranima, kafićima, koji se znaju pristojno odjenuti i obuti i oni koji su pravi gentlemani. Bogati muškarci dobit će više ponuda ako uz svoj uspjeh mogu ponuditi i dobar izgled i karakter. Neki muškarci znaju da svoj izgled mogu nadomjestiti debelim novčanikom, no to ne znači da ne možete otići koji mjesec u teretanu i malo poraditi na svom izgledu. Žene koje vide da imate debeo novčanik i još se k tome fizički zdravi i privlačni – to je najbolja kombinacija! Spojite to s dobrim manirima, gentlemanskim ponašanjem i kulturnim pristupom i imat ćete najviše ponuda na serveru. Zato se registrirajte već danas, stavite neku dobru sliku gdje izgledate prirodno i počnite primati i davati ponude. Bogati muškarci naučeni su dobiti sve što žele, a na našoj platformi pravila neće biti ništa drukčija – u pitanju su žene koje se otvoreno zanimaju za Vaše novčanike, no isto tako te žene nisu zatvorene za razvijanje konkretnog odnosa. Mnoge sponzoruše u startu će privući Vaš bankovni račun, ali to neće biti dovoljno za dugotrajan odnos – stoga budite frajer za poželjeti i osvojite ženu na više načina od čistog financijskog aspekta. Sponzoruše mogu u startu biti samo žene koje ćete plaćati za društvo, no znajte da je upravo to temelj za neke konkretnije odnose na našoj platformi stoga nemojte ih isključiti. Mnoge žene traže bogate frajere ne kako bi samo putovale i nosile nakit, već kako bi tom muškarcu pomogle u obavljanju poslova i bile prave supružnice – uvjerite se sami i kreirajte svoj profil!

Tagovi:

10 milijuna članova

10 milijuna članova iz cijeloga svijeta na najpoznatijoj stranici za upoznavanje. Pronađi ono što tražiš brzo, diskretno i sigurno. Pridruži se već danas.

Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe