Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe

Sugar daddy

Sugar daddy

Sugar daddy – kako ga pronaći online?

Izraz sugar daddy ili „tatica“ preuzet je iz engleskog, točnije američkog slenga. Takođe se u riječniku koristi i skraćenice kao npr. „SD“ što je skraćenica za puni naziv „Sugar Daddy“, a skraćenica „SB“ označava „Sugar Baby“. Mi ćemo takođe u nastavku teksta se koristiti ovim skraćenicama koje se koriste u sugar svijetu zabave. Sugar daddy je dugo bio izraz koji se koristio uglavnom u gay krugovima, između starijih imućnih muškaraca i njihovih mladih partnera koji nisu uvijek primali samo novac za svoje usluge. U gay krugovima uobičajeno je da „tatice“ snose sve troškove takve veze bez obzira da li je riječ o odjeći ili drugim potrepštinama. Naknadno se počeo koristiti ovaj izraz i u hetero vezama, a slatkica sugar baby je stala na mjesto sponzoruše, što ne znači da su ovi mladi ljubavnici sa „taticama“ samo radi novca, mada materijalna korist u ovakvim vezama nije zanemariva.

Kako pronaći sugar taticu? Svakodnevno se događaju poklapanja profila napravljenih na internetu ali savjetujemo da kao korisnik trebate biti biti oprezni pri odabiru web stranica za upoznavanje. Web stranice olakšale su nego ikad prije pronalaženje sugar veze na internetu. Međutim, nije svaka web stranica sigurna ili pouzdana. Možda ćete na kraju izgubiti vrijeme slanjem poruka botovima, djevojkama po pozivu i pijavicama. Mi ćemo vam u ovom članku pomoći da izbjegnete gubljenje vremena i novca.

Pregledali smo za vas najbolje web stranice kako bi vam pomogli da pronađete svog SD. – Ukupno najbolji – Seeking- Najbolje za plaćene spojeve – What’s Your Price- Najbolje za putnike – Miss Travel- Najbolje za provjerene SD – SugarDaddyMeet- Najbolje za dugotrajne veze – RichMeetBeautiful- Najbolje za praćenje članova – – Najbolji po popularnosti – SugarDaddie- Najbolje za uspješne singlove – EliteSinglesJedan od načina da pronađete kvalitetnog SD je slanje poruka što većem broju potencijalnih muškaraca.

Zatim pričekajte i pogledajte tko će odgovoriti. Nakon toga, upotrijebite unaprijed utvrđeni skup kriterija kako biste uklonili ostatak dok ne pojavi najbolji. Savjetujemo vam da razmjenite samo dovoljno osobnih podataka bez otkrivanja previše svog identiteta dok za to ne dođe vrijeme. Konačno i izgled se računa. Što djevojka izgleda bolje, samim tim i odgovor će biti bolji.

Sugar daddy – da li je biti legalno?

Sugar veze su u principu druženja, intimnost ili drugi oblik pažnje u zamjenu za određenu financijsku naknadu, poklone ili napredovanje u poslovnoj karijeri. Ovakvi ugovori nisu novi. U Japanu su žene zvane “gejše” bile vrlo cijenjene u visokom društvu kao zabavljačice i pratnja imućnim muškarcima. Zatim tijekom prva dva svjetska rata vojnici su plaćali ženama da im se pridruže uz večeru i ples. Također napominjemo da većina sugar veza nije aranžman koji se plaća. Je li legalno biti sugar daddy? Možda ste čuli izraz “sugar daddy – šećerni tata” koji se odnosi na bogatog starijeg muškarca koji izlazi s mlađim ženama. Web stranice poput Seeking olakšavaju ove odnose putem mrežnih profila. Profili na ovakvim web stranicama često su manje suptilni.

Često se snažno implicira ili čak izravno izjavljuje da muškarac želi zamijeniti financijsku pomoć za seksualni kontakt. Mnogi se pitaju može li se ova vrsta razmjene smatrati prostitucijom. Iako sugar baby mogu biti muškarci ili žene, uglavnom su to žene u dvadesetim godinama svog života. Mnoge mlade žene opterećene su zajmovima kao studenti i drugim financijskim obvezama. Mnoge se trude zadovoljiti financijske zahtjeve tipičnim početnim poslovima. Povučene obećanjem lakog novca i glamura, neke od ovih žena okreću se sugar svijetu zabave. U osnovi, žena pristaje ići na sastanke s muškarcem u zamjenu za novac, darove ili pomoć u plaćanju računa. Neke inzistiraju da se aranžman isključivo odnosi na druženje, dok druge priznaju da u vezi sa sugar daddy uglavnom uključuje razmjenu seksualnog kontakta za novac ili imovinu.

SD često svoje mlade partnerice maze skupocjenim darovima ili ih pomažu pomažu u financijskim obvezama. Time se ne krši zakon. Međutim, mnogi takvi odnosi zamagljuju granice između ljubavne veze i prostitucije. U Hrvatskoj je protuzakonito nuditi seksualne usluge za novac. Nezakonito je i plaćanje naknade za takvo seksualno ponašanje. Ako ste optuženi za prostituciju ili podsticanje nakon što ste se upustili u “sugar vezu”, imajte na umu da imate važna prava. Među tim pravima je pravo na konzultacije s odvjetnikom i odbijanje policijskih pitanja sve dok vaš odvjetnik nije prisutan. Ostvarite svoja prava i odmah se obratite odvjetniku.

Sugar daddy – kako funkcionira odnos?

Sugar daddy često je poslovni čovjek, koji se smatra previše zauzetim za konvencionalne izlaske i ne nedostaje mu novaca. U međuvremenu, sugar baby obično je privlačna mlađa žena koja si ne može priuštiti luksuzni način života. Sugar daddy i sugar baby obično na startu upoznavanja sklapaju financijski sporazum, kao i svoje granice, primjerice razmišljaju li o seksualnoj vezi ili ne. Neke sugar baby traže mjesečnu naknadu, dok druge dobivaju za troškove u obliku glamurnih blagdana i kupovanja. Sve je veći broj sveučilišnih studentica koje se obraćaju svom sugar tatici kako bi im ovi platili troškove koje te djevojke imaju. Prema našim saznanjima, prosječan sugar daddy ima 45 godina i zarađuje 176. 000 kuna godišnje.

Dok prosječna sugar baby zarađuje 2300 kuna mjesečno, čineći ugodnu godišnju „plaću“ od 29 600 kuna. Interesantno je navesti da je bivša zvijezda popularnog TV show-a Love Island, Megan Barton Hanson imala sugar daddya prije nego što je bila u emisiji, a izvori su otkrili da je zbog toga živjela vrlo raskošno. Zvijezda je posjedovala Range Rover Evoque, otmjenu podlogu u Doku sv. Katarine i “svu dizajnersku opremu na svijetu”. Sugar djevojke su ponekad na lošem glasu, uglavnom zbog pitanja seksa i kako je vezi sa sugar taticom povezana u financijskim odnosima. No djevojke i sugar tatice inzistiraju na tome da nisu isto što i prostitutka ili pratnja, i u tome ima istine. Ključna razlika je u tome što je odnos sugar baby i sugar daddya redovan aranžman. Neki SD pružaju „naknade”, naime, fiksni iznos svaki tjedan ili mjesec, a neki plaćaju prema spoju.

Ponekad nema konkretnog dogovora, a sugar baby se oslanja na darovite hirove sugar daddya. Neki se SD žele sastajati nekoliko puta tjedno, drugi preferiraju jednom mjesečno. Dok se sugar veze kreću od držanja ruku i maženja do potpunog seksualnog susreta, sugar tatice obično traže i druženje i seks. Oni koji su zainteresirani za druženje skloni su darovati svoje sugar djevojke mjesečnom potporom, a oni više zainteresirani za seks imaju tendenciju darivanja gotovinom po spoju. Iako je seks doista uobičajen u sugar vezama, ne žele svi sugar tatice takve intimne odnose. Iako se većina djevojaka koje se bave sugar zabavom to rade uglavnom kako bi podmirile svoje troškove, neke od njih se nadaju i ozbiljnoj vezi – ipak, u mnogim slučajevima, SD je oženjen.

Sugar daddy – intervju

Vanjska saradnica naše stranice imala je razgovor sa jednim imućnim starijim muškarcem iz Hrvatske koga je pronašla na jednoj web stranici za upoznavanje i koji za sebe kaže da je klasični Sugar Daddy. U nastavku teksta donosimo vam najzanimljivije dijelove iz tog razgovora, a njegovo pravo ime nećemo spominjati iz razumljivih razloga. „Ja vodim tvrtku, nemam puno vremena za gubljenje. I činilo se da su mnoge stranice za upoznavanje samo igre”, rekao je Franjo. „Ovdje postoji otvorenija komunikacija. Dakle, možete reći: Privlačiš me, što tražiš, koji su tvoji ciljevi za vezu. Mislim da obostrano koristan aspekt odnosa, ono kao ja ti dajem ono što ti trebaš, a ti meni ono što meni treba – znači da možemo biti zajedno i uživati, bez ikakvih pitanja. “Ne traži svaki sugar daddy ženu koja je znatno mlađa od njih.

Postoji specifična slika kod ljudi koja im pada na pamet pri svakom spominjanju izraza „sugar daddy” i za mnoge ljude, ta slika uključuje neku verziju sijedog muškarca koji se nadvija nad ženom mladog lica i koja bi mu mogla biti kći. No, Franjo ne voli tu sliku. „Ne tražim jako mlade djevojke. Imam kćer od 21 godinu, pa nisam mogao izlaziti ni sa jednom ženom u tim godinama. U svakom slučaju ne idem po godinama nužno, prvo gledam interese, karijeru i sve to, pa obično izlazim s njima u tridesetim. Živim u blizini nekih fakulteta, a na web mjestu ima puno djevojaka koje pokušavaju zaraditi dodatni novac”, rekao je Franjo. „Ne bih volio da moja kći to radi i zaista nikada neću ići na spojeve s djevojkama u dobi moje kćeri. “Nije dobra ideja upuštati se u sugar vezu samo radi darova. Lako je zamisliti životni stil sugar djevojke kao brzi put do dizajnerskih torbi, luksuzne odjeće, godišnjih odmora koji se plaćaju uz sve troškove i možda, kao sredstvo za napuštanje svakodnevnog posla. No, to vjerojatno neće biti slučaj za djevojku koja izlazi s Franjom. Umjesto da svojim sugar djevojkama daje džeparac ili ekstravagantne darove, Franjo radije identificira „legitimnu potrebu” u svojim terminima i potiče mentorstvo kako bi im pomogao u tome.

Kako on to vidi, to im daje vještine koje će trajati duže nego što bi to mogla biti romantična veza. „Jedna žena s kojom sam bio jedno vrijeme, imala je nestalan posao i borila se, pa je zato bila na web mjestu za upoznavanje. Rekao sam joj: „Dopustite mi da te zaposlim. I onda bismo izašli van i ja bih sve platio kad bismo izašli. Ali nije to bilo kao da sam joj plaćao svaki put kad bi izašli samo seksa radi. ” Rekao je Feanjo. Kao što je vjerojatno slučaj sa bilo kojim stilom izlaska, sugar spojevi nisu za svakoga. No, čini se da Franji dobro uspijeva, što može biti dobrim dijelom posljedica etosa kojeg se pridržava. „Počet će s novcem, ali se može pretvoriti i u nešto veće od toga, a ako poštujete drugu osobu i tretirate je kao ljudsko biće, to može biti nešto veliko. ” Rekao je Franjo.
Tagovi:

10 milijuna članova

10 milijuna članova iz cijeloga svijeta na najpoznatijoj stranici za upoznavanje. Pronađi ono što tražiš brzo, diskretno i sigurno. Pridruži se već danas.

Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe