Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe

Kako upoznati curu

Kako upoznati curu

Kako upoznati curu i to onu kvalitetnu?

Potraga za boljom polovicom uvijek nam je na umu u manjoj ili većoj mjeri. Potencijalne kandidate i kandidatkinje možemo vidjeti u raznim prilikama, no ne paše nam svatko. Danas se upoznavanje mahom odvija na internetu: što radi praktičnosti, što radi općeg stanja u svjetskoj pandemiji. Kako upoznati curu u takvim okolnostima? Cure ćeš upoznati lako ukoliko se poslužiš današnjom tehnologijom. Danas se parovi sve češće pronalaze online putem raznih aplikacija za dating. Ukoliko želiš upoznati curu, uloži nekakav trud i baci se u potragu. Internetske aplikacije za upoznavanje pomoći će ti kreirati profil kojim ćeš privući žene. Postoje neka opća pravila kod upoznavanja na internetu na koja svakako trebaš obratiti pozornost. Kako upoznati curu na internetu? Kreiraj profil na jednoj od brojnih aplikacija, ispuni ga temeljito i javljaj se curama koje ti se sviđaju. Možda ti neće uspjeti svi planovi iz prve, ali to je dio avanture kada tražiš djevojku.

Kako upoznati curu? Na što treba pripaziti?

Kada je u pitanju upoznavanje žena online, bitno je biti pristojan, istaknuti se i svakako ne lagati. Premda ovo zvuči vrlo bazično, začudio bi se koliko ljudi nije u stanju pratiti samo osnovna pravila ponašanja na dating aplikacijama. Kao prvo, ukoliko kreiraš profil na aplikaciji, bitno je staviš neku sliku koja te dobro opisuje. Potrudi se oko te slike, a nemoj opaliti jedan selfie usputno i to staviti. Žene cijene ljepotu, baš kao i muškarci stoga se potrudi da na slici izgledaš u najboljem izdanju. Bez slike na takvim aplikacijama teško ćeš imati nešto za ponuditi – žene se osjećaju nesigurnijima kada razgovaraju s ljudima za koje ne znaju kako izgledaju. Osim toga, nikada nemoj staviti samo jednu sliku. Slikaj se iz više pozicija i pokaži djevojkama koje traže muškarce online da si sigurna opcija. Kako upoznati curu? Oni koji imaju samo jednu sliku često tu sliku mogu i lažirati stoga više slika privlači više potencijalnih kandidatkinja. Kako upoznati curu online nije isto kada ju upoznaješ i uživo, treba obratiti pozornost i na ponašanje pri prvom spoju.

Kako upoznati curu i kako se pokazati u najboljem izdanju?

Prije nego odvedeš neku curu van, kratko ćete popričati putem aplikacije na kojoj ste se upoznali. Ovdje je bitno ne stvarati krivu predodžbu curi o sebi, već biti realan, ali opet se treba pokazati u najboljem izdanju. Ukoliko popričaš s nekom putem aplikacija, nemoj pričati o svojim bivšim odnosima, izbjegavaj započinjati prvi razgovor o nekim teškim temama, već probaj nastupiti pristupačno, a opet unikatno. Potrebno je istaknuti se jer cure dobivaju jako puno poruka svaki dan. Kako upoznati curu koja ti se sviđa? Nemoj inzistirati da se odmah upoznate uživo ukoliko nemaš osjećaj da je na to spremna. Uvijek ju možeš to pitati, no poštuj njeno stajalište oko upoznavanja uživo. Neke cure se žele upoznati ranije, neke kasnije – ispoštuj i jedan i drugi model. Kada se nađete uživo, dođi pristojno odjeven, otuširan i sređen. Pokaži joj da ti se sviđa i daj joj pažnju, no to dobro doziraj. Kako upoznati curu, pogotovo onu pravu? Prava kad dođe to ćeš brzo znati – kada kliknete i počnete izlaziti i zabavljati se, Vaš odnos će se polako početi razvijati..

10 milijuna članova

10 milijuna članova iz cijeloga svijeta na najpoznatijoj stranici za upoznavanje. Pronađi ono što tražiš brzo, diskretno i sigurno. Pridruži se već danas.

Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe