Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe

Kako upoznati dečka

Kako upoznati dečka

Kako upoznati dečka? Upute za cure bez inicijative.

Cure su uglavnom navikle da dečki prilaze prvi – takva je kultura u većini društava danas. Premda je curama ponekad super što ne moraju biti te koje prilaze prve dečkima i prepuštaju taj zadatak dečkima, takvo društveno nepisano pravilo ima i svoje mane. Što učiniti ako ti se neki lik sviđa, a on te uopće ne doživljava? Ok, možda nije zainteresiran, ali ti bi htjela radije probati nego odmah odustati? Kako upoznati dečka u modernom društvu? Prvo što treba biti jasno je da se današnje društvo vrlo brzo mijenja – cure sve više preuzimaju inicijativu i rade ono što žele, a ne ono što društvo očekuje od njih. Jednostavno živimo u takvom vremenu. Možeš i ti biti jedna od tih žena i upoznati dečka samoinicijativno. Sviđa ti se neki lik u klubu? Priđi mu, pitaj ga neko bezazleno pitanje i reci mu da ti je zgodan pa si mu prišla. Nisi ni svjesna koliko je to lako i koliku moć ćeš osjetiti kad shvatiš kako je lako prilaziti dečkima. Kako upoznati dečka u vrijeme pandemije? Za to imaš internet.

Kako upoznati dečka online, naročito u vremenu pandemije?

Vrijeme pandemije uzdrmalo je sva pravila upoznavanja. Premda je upoznavanje putem interneta vrlo popularno već neko vrijeme, sada je ipak dobilo dodatnu pozornost kada su sve ostale opcije neizvedive. Kako upoznati dečka online? Bitno je znati da ćeš na dating aplikacijama online uglavnom ti biti ta koja će primati hrpu poruka, a onda ćeš među njima birati što želiš. Sad će odmah dio cura misliti kako to za njih nije istina jer misle da su ružne ili da jednostavno nisu dovoljno atraktivne ili nešto treće.. Ne! Vjerujte nam, muškarci su puno manje opsjednuti time kako izgledate nego što ste Vi same. Stavi dobru sliku na profil, ispuni profil malo specifičnijim riječima da se istakneš (ne idi u ekstrem, ispast ćeš čudakinja) i samo čekaj poruke. Kako upoznati dečka online koji ti se ne javlja? Javi se ti njemu. Ako među porukama koje si dobila nema kandidata koji se tebi sviđaju, počni ti slati poruke!

Kako upoznati dečka i ohrabriti se na prvi korak?

Kada cure žele prići dečkima, dobar dio njih će odustati jer eto, zadaća je dečkiju da to rade ili misle da one to ne mogu jer one nisu “takve cure”. Imati inicijativu i uputiti prvu riječ nepoznatom čovjeku nije nešto prirođeno, već se radi o vještini. Ljudi koje vidite da lako sklapaju nova poznanstva, bila ona ljubavne ili čisto prijateljske naravi, nisu se s time rodili već su prebrodili nesigurnosti oko prilaženja novim ljudima. Stisni zube i učini prvi korak. Misliš da ćeš se blamirati? Pa što ako i da? Možda prvi put se ne pokažeš u onom svjetlu kako si planirala, ali practice makes perfect. Par uleta i već ćeš biti vrlo prirodna u takvim situacijama. Kako upoznati dečka više neće biti pitanje koje će ti se vrtjeti nad glavom. Osim toga, ostavit ćeš jako dobar dojam jer će dečko u pitanju u startu znati da nisi cura koja čeka da se sve dogodi već aktivno djeluje da dobije što želi. Time privlačiš kvalitetnije i sposobnije muškarce. Kako upoznati dečka? Oslobodi se svojih strahova i upoznaj ljude koji te zanimaju, neovisno o tome imaš li ljubavnih ili nekih drugih ambicija.

10 milijuna članova

10 milijuna članova iz cijeloga svijeta na najpoznatijoj stranici za upoznavanje. Pronađi ono što tražiš brzo, diskretno i sigurno. Pridruži se već danas.

Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe