Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe

Sponzoruša

Sponzoruša

Tko je zapravo sponzoruša i što morate znati o njoj?

Tokom svog života svi smo barem jednom čuli za riječ sponzoruša, a uzevši u obzir Balkan i broj sponzoruša koje se nalaze ovdje, možemo opravdano reći da smo taj pojam čuli puno više nego jednom. Svatko od nas u glavi ima neku definiciju ovog pojma i znamo da se on koristi prvenstveno u negativnom svijetlu. Za one koji slučajno ne znaju tko je ta žena koju nazivamo sponzorušom, u nastavku ćemo probati objasniti. To je ništa drugo nego žena koja se nalazi u vezi s nekim, a isključivi motiv za zasnivanje takve veze je materijalna korist, odnosno bogatstvo te osobe. Samorazumljivo je zašto taj pojam ima pejorativno značenje, jer takve osobe odaju dojam da ne žele same stvoriti vrijednost i osigurati radom svoju financijsku slobodu i budućnost, već žele putem svojeg izgleda i seksa doći do takve financijske slobode preko grbače drugoga. Ovaj izraz se prvi puta spomenuo 90-ih godina u Beogradu.

Da li je sponzoruša loša osoba?

Kao što smo prethodno opisali, riječ sponzoruša se koristi gotovo isključivo u negativnom kontekstu. To su žene koje se smatraju lijenima i koje žele uzeti dio bogatstva svog budućeg supruga. One su najčešće lijepe mlade žene, čija je ljepota, način držanja, šarm, stil oblačenja i sl. toliko privlačan da se mnogi muškarci okreću za njima i žele biti dio njihovog društva. No kao što smo rekli, izraz sponzoruša je pejorativan, negativan, omalovažavajuć. Postavlja se pitanje treba li tome biti tako? Da li takva žena zaista loša osoba? U nastavku ćemo probati odgovoriti na to pitanje. Naime, bogati muškarac je zainteresiran biti u vezi s tom ženom prvenstveno radi njezinog izgleda. On cijeli njezin bitak svodi na jedan faktor, a to je izgled. Zašto je žena onda nemoralna ili postupa pogrešno ako ona također svede muškarca na samo jedno obilježje, a to je materijalno bogatstvo? I konačno, ako su obje strane zadovoljne i sretne s tom razmjenom, tko smo mi da im sudimo?

Kako biti sponzoruša i upustiti se u zdrav i funkcionalan odnos?

Ako vam kažem da je između sponzoruše i sponzora moguća prava ljubav, rekli bi da sam u krivu. Međutim, takve situacije postoje. Moguće je naime da prvenstveni cilj ulaženja u vezu bude novac sponzora ili fizički izgled sponzoruše, a da to kasnije preraste u nešto puno dublje, pa i da se dogodi ljubav. Upravo je to dokaz da se sponzoruša ne treba a priori osuđivati, niti da se na taj odnos treba gledati s predrasudama, jer ljudski karakter je toliko nepredvidiv i dinamika ljudskih odnosa je toliko različita da je sve moguće. Ako su oba partnera sretna u vezi, ta veza je očito kvalitetna. Sponzor je sretan jer je u vezi s lijepom i šarmantnom ženom, sponzoruša je pak sretna jer ima financijsku sigurnost i skrbitelja. Ako vas zanima više o toj temi, istražite forume i ispovijesti brojnih osoba koje su doživjeli takva iskustva. I ne zaboravite, ne treba osuđivati i voditi se predrasudama prerano!

10 milijuna članova

10 milijuna članova iz cijeloga svijeta na najpoznatijoj stranici za upoznavanje. Pronađi ono što tražiš brzo, diskretno i sigurno. Pridruži se već danas.

Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe