Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe

Što je sugar daddy

Što je sugar daddy

Što je sugar daddy i gdje ga pronaći?

Riječ koja se može čuti ležerno u društvima kad god netko nekome plati cugu, no sugar daddy je zapravo osoba koja u svom intimnom odnosu se ponaša kao zaštitnik te plaća ručkove, večere i pića, vodi na putovanja i kupuje svojoj boljoj polovici odjeću i darove. Što je sugar daddy? Ovo pitanje pitaju se mnogi iako na njega znaju odgovor – sugar daddy je muškarac koji će ti platiti sve što ti je potrebno u zamjenu za društvo, pažnju i seks. Krivo je misliti da je svaki sugar daddy zapravo samo sponzor koji u zamjenu za seks nekoj ženi kupuje poklone. Sugar daddy u konkretnim slučajevima je puno više od toga. Naša platforma diskretno je mjesto gdje svaka žena može stupiti u kontakt s ovakvim muškarcima i potencijalno razviti neki odnos. Platforma djeluje kao dating aplikacija – s profilima, opisima i slikama gdje se muškarci i žene pronalaze kako bi pronašli ljubav ili samo nešto na obostrano zadovoljstvo. Što je sugar daddy? Na našoj platformi sugar daddy je zreliji, imućan muškarac koji želi pronaći svoju mezimicu i razmaziti ju. Prijavi se odmah, kreiraj svoj profil i potraži svog sugar daddy-ja!

Što je sugar daddy i zašto ih žene vole?

Mnogima je ideja sugar daddy-ja povezana s oronulim starim muškarcima i nekakvim perverznjacima, no to je daleko od istine. Imućni i uspješni muškarci vrlo su rijetko oni muškarci koji ne brinu o sebi – karijerni i financijski uspjeh ostavio im je dovoljno sredstava da od sebe naprave najbolju verziju. Što je sugar daddy bogatiji, često je i boljeg izgleda. Osim toga, ovi muškarci nisu uvjetno stari – postoji mnogo mlađih muškaraca na našoj platformi koje pali odnos sugar daddy – sugar baby i odlučili su ovdje pronaći nešto za sebe. Sugar daddy je obično muškarac koji ulijeva povjerenje i sigurnost – ne samo radi svojeg novca, već i radi generalnog stava i ponašanja. U pitanju su muškarci koji su uspjeli u životu i odlučili dobiti ono što žele. Žene vole takve karakteristike kod muškaraca pa nije ni čudo da je naša platforma puna mladih atraktivnih djevojaka koje traže svog muškarca tamo. Što je sugar daddy? Sugar daddy se ne može opisati tako lako – mogli bismo reći da vrijedi ono pravilo: “100 ljudi, 100 čudi. ” Jedini način da saznate je da se prijavite na platformu i otkrijete sami!

Što je sugar daddy i što očekivati od takvog odnosa?

Žene koje znaju što žele prijavljuju se na našu platformu i traže muškarce koji će im biti potpora, ne samo ona financijska. Žene na platformi uglavnom ne očekuju puno, a muškarci se vole u startu istaknuti. To znači da odnos sugar daddy – sugar baby počinje već na prvoj kavi. Neke žene vole to u startu definirati, no možemo Vam reći da je slađe kada je to spontano, a takva su većinom i iskustva. Što je sugar daddy više sklon Vama, dobivat ćete i više poklona. Neki parovi nakon par izlazaka već planiraju zajedničko putovanje, a drugi uživaju na drukčiji način. Sve što Vi očekujete od sugar daddy-ja odnosno sugar baby napisat ćete u profilu. Na taj način kontaktirat će Vas samo oni koji su pronašli nešto zanimljivo na Vašem profilu. Svakako se istaknite i brzo ćete imati pun inboks poruka, a pitanja poput: “Što je sugar daddy? ” neće Vam više biti na pameti.

10 milijuna članova

10 milijuna članova iz cijeloga svijeta na najpoznatijoj stranici za upoznavanje. Pronađi ono što tražiš brzo, diskretno i sigurno. Pridruži se već danas.

Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe