Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe

Sugar baby značenje

Sugar baby značenje

Sugar baby značenje – što je uopće sugar baby?

Kada kažemo sugar baby, mislimo na ženu koja ima muškarca koji brine o njoj financijski: kupuje joj poklone, vodi ju na putovanja, plaća joj izlaske i vodi ju u shopping. Sugar baby značenje često se veže uz nekakve negativne konotacije, premda je svaka žena u nekoj mjeri sugar baby. Ipak, kada se nađu muškarac i žena: on ima novac, on ima dobar izgled – stvari se često lako poklope. Ona ima korist tako da financijsko pitanje prepusti njemu, a on ima trajnu lojalnost i poštovanje žene, kao i podršku. Neke sugar baby ne uzimaju svoju poziciju zdravo za gotovo pa svom muškarcu često pomažu u poslovima koje obavlja čisto kako bi pokazale svoju zahvalnost. Sugar baby značenje tako nije ono koje opisuje ženu koja je samo gladna novaca, već je riječ o velikom broju žena koje vode takav odnos sa muškarcem. Sugar baby traži svog sugar daddy-ja, a mi imamo mjesto gdje se mogu upoznati.

Sugar baby značenje – kakve vrste sugar babies postoje?

Postoje dvije vrste sugar babies, premda svaka žena ima karakteristike i jedne i druge. Ako striktno generaliziramo, postoje one sugar babies koje su gradske cure i fino odgojene dame. Takve cure navikle su na visoki životni stil ponajviše radi svojih dobrostojećih roditelja i ne znaju drukčije. One traže muškarca koji će biti njihov zaštitnik, ali koji će i preuzeti ulogu koju je do tada imao tata. Takve djevojke su često visoko obrazovane, znaju pričati o puno tema i generalno su reprezentativne. Sugar baby značenje podrazumijeva ne samo da su lijepe, već i da imaju manire te da se znaju ponašati u društvu bogatih i uspješnih muškaraca. Drugi tip sugar babies su cure koje su u grad obično došle radi posla, lijepe su i sposobne, no nisu u mogućnosti ostvariti sve ciljeve uz svoja mala primanja. Takve žene možda nisu toliko dobro upoznate s temama o kojima pričaju muškarci u svojim visokim društvima, no znaju cijeniti rad i nisu razmažene. Sugar baby značenje kod njih se fokusira isključivo na financijsku komponentu, a u svemu ostalom su vrlo samostalne i ponosne.

Sugar baby značenje – koja je za mene?

Gradske sugar babies i one seoske dvije su vrste žena za sugar daddy-je. Jedne se više sviđaju muškarcima koji žele svoju malu držati kao kap vode na dlanu, davati joj novce i pustiti ju da radi svoje, dok su druge namijenjene onim muškarcima koji žele ženu pored sebe koja zna cijeniti rad. Kao što smo već rekli, žene uglavnom poprimaju osobine i jedne i druge kategorije stoga nemojte ovu klasifikaciju shvaćati preozbiljno. Sugar baby značenje temelji se na ženama koje imaju koristi od financijske podrške svog sugar daddy-ja, no pored toga to su i dalje individualni slučajevi. Možete naletjeti na sugar baby koja je vrlo ponosna žena i neće tako lako primati sve darove koje ćete joj pripremiti. Druge su naivne djevojke koje ćete naučiti puno stvari o životu. Sugar baby značenje danas ima negativne konotacije, premda svaka žena je u nekom trenutku nečija sugar baby. Zato se prijavite na našu platformu i pronađite jednu za sebe.

10 milijuna članova

10 milijuna članova iz cijeloga svijeta na najpoznatijoj stranici za upoznavanje. Pronađi ono što tražiš brzo, diskretno i sigurno. Pridruži se već danas.

Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe