Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe

Sugar daddy Hrvatska

Sugar daddy Hrvatska

Sugar daddy Hrvatska i gdje ih pronaći?

Žene danas vole kada su muškarci njihov oslonac: vole znati da ih on čuva, da će se pobrinuti za njihove potrebe, da će im pomoći kada ne mogu same. Ovo što govorimo čini se kao vrlo normalna stvar, no kada žene u startu kažu da žele muškarca koji će se pobrinuti za njih, nailaze na osudu od dijela društva. Što su zapravo sugar baby i sugar daddy? Riječ je o paru koji ima sasvim regularan ljubavni odnos, no u startu je definirano da je muškarac taj koji plaća stvari ženi, a ona je tu da se brine za njega: da ga sasluša, da mu bude potpora, da ga čini sretnim – u krevetu i van kreveta. Sugar daddy Hrvatska, odnosno sugar parovi rijetko su bazirani isključivo na seksu. To može biti početni motiv, no parovi uglavnom idu dalje od toga: njoj paše financijska i druga sigurnost, a njemu paše društvo i lojalnost koju dobiva. Sugar daddy Hrvatska je platforma koja okuplja baš takve!

Sugar daddy Hrvatska – upoznaj muškarce kakve voliš!

Neke žene reći će da su svi muškarci ovog tipa oronuli starci i pervertiti. Istina je da je dobar dio muškaraca stariji od 40 godina, no muškarci koji imaju novac obično mogu izdvojiti dio tog novca za svoj izgled. Sugar daddy Hrvatska su zapravo pravi frajeri: ne samo da imaju karizmu i karijernu sposobnost koje privlače u samom startu, već su u pitanju uredni i pristojni muškarci, a nikako pervertiti. Uključivanjem u platformu moći ćete se upoznati više s takvim muškarcima: neki su mlađi neki stariji, neki su zgodniji, drugi su karizmatičniji. Neki imaju više novaca, neki još više! Sugar daddy Hrvatska je mjesto gdje ćete moći potražiti muškarce kakve volite – sposobne, mudre i bogate. Ne brinite što o Vama govore druge žene – one se svaki dan bore da njihov muškarac uopće ustane iz kreveta, dok će Vas Vaš motivirati svojim primjerom i potencijalno od Vas napraviti puno poduzetniju i produktivniju ličnost.

Sugar daddy Hrvatska – koja je razlika između klasične veze i ovakve?

Na početku smo rekli kako svaka žena očekuje osjećaj sigurnosti kojeg ulijeva njena bolja polovica. Sugar daddy Hrvatska, odnosno sugar daddy – sugar baby odnos je upravo to. U tom pogledu on se ne razlikuje nimalo od klasičnog odnosa kojeg većina traži. Sugar daddy Hrvatska jednostavno ide korak dalje – u startu se definiraju neka pravila, a i samim time što ste se prijavili na takvu platformu, većina muškaraca neće Vas ništa ni pitati, već odmah platiti prvu večeru i prvi izlazak. Ovisno o tome koliko mu se svidite možda s njime započnete i pravi odnos. Kakva je dinamika kad je u pitanju financiranje u takvom odnosu? To je nešto što je specifično za svaki par i odlučit ćete zajedno sa svojim novim mudrim partnerom o tim stvarima. Ukoliko tražite sposobne i mudre muškarce koji ulijevaju povjerenje i sigurnost, napravite profil već danas i pretražujte muškarce kakvi Vas zanimaju. Sretno u potrazi!

10 milijuna članova

10 milijuna članova iz cijeloga svijeta na najpoznatijoj stranici za upoznavanje. Pronađi ono što tražiš brzo, diskretno i sigurno. Pridruži se već danas.

Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe