Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe

Sugar daddy značenje

Sugar daddy značenje

Sugar daddy značenje – kada je muškarac sugar daddy?

Sugar daddy nekima je posve nov pojam, premda su takvi muškarci postojali davno prije modernog doba. U konvencionalnim vezama često se očekuje da muškarac bude onaj koji više zarađuje i onaj koji brine o svojoj ženi i njenoj egzistenciji. Sugar daddy značenje može se ukomponirati u definiciju svakog muškarca u odnosu sa ženom, no ovdje se radi ipak o većem naglasku na financijama i zauzvrat se očekuje ženina poslušnost u nekom seksualnom značenju. Sugar daddy muškarci obično su imućnija gospoda koja traži žene kojima će kupovati poklone, davati im džeparac, a zauzvrat će dobiti seks i žensku pažnju. Nekima to može zvučati nakaradno, dok je drugima to vrlo primamljivo. Muškarci vole osjećati moć, a neke žene vole se osjećati zbrinuto. Danas postoji dating aplikacija koja spaja upravo sugar daddy-je sa svojim štićenicama. Sugar daddy značenje koriste oni koji očekuju takav odnos. Kako se takav odnos razvija, to je specifično od para do para.

Sugar daddy značenje – što vole sugar daddy-ji?

Žene koje žele upoznati sugar daddy-ja često se pitaju što točno oni vole i kako da osvoje njihovu pažnju? Odgovor je vrlo jednostavan – oni vole lijepe i atraktivne žene i žene koje će ih razumjeti. Možda mislite da su to muškarci koji samo žele seks od takvih žena? To je često neistina jer takvi muškarci osim seksa žele podijeliti sa ženom i druge aspekte svog života. Oni žele imati nekoga u životu tko će ih vidjeti kao heroje i zaštitnike. Sugar daddy značenje nije samo onaj muškarac koji te zasipa parama u zamjenu za seks – za to postoji prostitucija. Ovdje se gotovo uvijek radi o više toga. Žene koje žele pronaći svojeg sugar daddy-ja samo radi para neće se dobro provesti jer takve cure muškarcima brzo dosade. Sugar daddy značenje razumiju najbolje one djevojke koje su već imale jednog takvog – iz njihovog iskustva tu su muškarci koji će ti pomoći s parama, ali u suštini su slični svim ostalim muškarcima – žele žensku pažnju i društvo!

Sugar daddy značenje – gdje upoznati takve muškarce?

Ukoliko planiraš upoznati sugar daddy-je, najjednostavniji savjet je da počneš kretati po skupim mjestima i onim mjestima gdje takvi ljude vole izlaziti. Skupi restorani, ušminkani barovi, hoh mjesta i slično. Ukoliko želiš jednostavniju varijantu, isprobaj dating stranicu za upoznavanje imućnih muškaraca i kreiraj svoj profil tamo. Pronađi svog sugar daddy-ja i neka te izvede van. Sugar daddy značenje ne fokusira se samo na novcu, neki sugar daddy-ji nose svojim štićenicama poklone u obliku odjeće i nakita. Dopusti da te takav jedan razmazi i kreiraj svoj profil na stranici. Ukoliko si atraktivna djevojka, nećeš imati puno problema s pronalaskom bogatog frajera koji će pasti na tvoj šarm. Sugar daddy značenje ide ruku pod ruku s pojmom sugar baby. Postani prava sugar baby i pronađi svog taticu. Pomoću stranice možeš ispuniti svoje fantazije ili jednostavno naći dodatan izvor sredstava za život. Bilo kako bilo, stranica je mjesto gdje ćeš najlakše pronaći partnera ovog tipa.

10 milijuna članova

10 milijuna članova iz cijeloga svijeta na najpoznatijoj stranici za upoznavanje. Pronađi ono što tražiš brzo, diskretno i sigurno. Pridruži se već danas.

Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe