Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe

Hrvatske sponzoruše

Hrvatske sponzoruše

Hrvatske sponzoruše pronađite na našoj platformi!

Sponzoruše su žene koje nemaju problem priznati da vole muškarce radi njihovog novca. Premda može zvučati gramzivo, takav pristup zapravo ima puno više žena, a one koje se ne boje to priznati onda zovemo sponzorušama. Hrvatske sponzoruše svakako su u lošijem položaju od nekih drugih, zapadnoeuropskih i američkih gdje je to više dio normalne kulture. Premda većina žena gleda koliko frajer zarađuje kada traži supružnika, one koje to nemaju problem artikulirati pronaći ćete ih na našoj platformi. Muškarci koji imaju novaca i traže mlade i atraktivne djevojke mogu to probati u barovima i klubovima, no znamo da većina takvih muškaraca zapravo nema vremena tražiti djevojke na takvim mjestima. Hrvatske sponzoruše mogu se pronaći zato i online – napravite svoj profil na našoj platformi i lako dođite do djevojka koje zanimaju muškarci poput Vas. Djevojke, napravite profil kako biste upoznavale isključivo muškarce koji ulijevaju financijsku sigurnost i pronađite muškarca po Vašoj mjeri. Na našoj platformi nalazi se preko 10 milijuna profila i nisu naravno rezervirani samo za granice naše zemlje. Upoznajte muškarce drugih kultura i znajte da kada novac nije problem, nije ni udaljenost. Znate neke strane jezike? Hrvatske sponzoruše zaista bi trebale znati bar koji i proširiti svoj vidik na muškarce cijele Europe i šire. Muškarci i žene koji znaju što žele lako će se naći na našoj platformi i započeti svoj pomalo netipičan odnos, barem za domaće standarde. Zaboravite na osude i krive poglede ljubomornih žena – Vi znate što želite, a to ćete i pronaći. Uz koju dobru sliku, atipičan opis i šarm, brzo ćete osvojiti muškarce koji će se htjeti nalaziti s Vama i plaćati Vam izlaske, poklone i putovanja. Zvuči dobro zar ne? Pa ako ste atraktivna djevojka, ukoliko mislite da imate stila i klase, platforma je pravo mjesto za Vas – požurite i pronađite svog muškarca!

Hrvatske sponzoruše i krive predodžbe o ženama koje znaju što žele.

Biti žena nikada nije bilo lako u povijesti. Premda smo danas u puno boljem položaju nego što smo bile ikada prije u zadnjih 1500 godina i danas se susrećemo s osudama čim napravimo nešto što nije društveno prihvatljivo većini. To i ne bi bio takav problem da nemamo svaki dan primjere muškaraca koji također rade društveno neprihvatljive stvari, no prolazi im samo zato što su muškarci. Upravo zato, neke žene odlučile su ne zadovoljavati kriterije društva i povoditi se za stvarima koje žele i vole. Hrvatske sponzoruše nisu žene koje će biti s Vama isključivo radi Vašeg novca – većina takvih žena upoznaje se s imućnim muškarcima. Premda je u startu njihova imućnost glavni privlačni faktor, ukoliko je to jedino što imate, nećete ju zadržati. Hrvatske sponzoruše neće dugo biti zadovoljne samo poklonima i putovanjima, ukoliko to nije muškarac koji brine o njima i s kojim se osjećaju sigurno i dobro, to ne može dugo potrajati. Žene možda u startu vide samo novac, no zadrži ih ipak muškarčev karakter i način na koji se odnosi prema njima i kako ju tretira. Zato znajte, dragi muškarci, da novac nije jedini kriterij, no na našoj platformi svakako će igrati važnu ulogu, naročito kada su u pitanju prva upoznavanja dok još ne znate ništa o drugoj osobi osim onog što je pisao odnosno pisala na profilu. Budite spremni tražiti što želite od Vaših djevojaka, no dajte im razlog da ostanu s Vama koji ne uključuje luksuzna putovanja ili sjajni nakit. Ukoliko tražite žene za nešto više na našoj platformi, znajte da je ona puna muškaraca koji imaju novaca, a Vi se morate istaknuti kako biste osvojili djevojku koja Vam se sviđa. Kakvih sve uopće ima muškaraca na našoj platformi i kakvih žena? Što možete očekivati i vidjeti ukoliko napravite profil na našoj web stranici?

Hrvatske sponzoruše i kakvi tipovi sponzoruša postoje? I. dio

Malo je nezahvalno kategorizirati sponzoruše, još više hrvatske sponzoruše, no oni koje zanimaju takve informacije svakako će imati koristi od ovog članka. Znajte da je svaka žena uglavnom kombinacija više kategorija. U prvom redu su tatine kćeri: djevojke koje su navikle na visoki standard života kroz odrastanje i očekuju pronaći muškarca koji će nastaviti osiguravati im takav životni stil. Takve žene rijetko misle za sebe da su sponzoruše jer je takva pozicija njima standardna, odnosno cijeli život su navikle na određeni životni stil. Kod takvih djevojaka često prolaze stariji, zreli i mudriji muškarci. Takve žene navikle su da će ih muškarac voditi kroz život i osigurati im osnove životne potrebe i životni stil na kakav su navikle. Hrvatske sponzoruše ovog tipa znaju se vrlo dobro ponašati u visokom društvu, vrlo često su visoko obrazovane i ponosne. Takve cure su zanimljive jer ih možete odvesti na večeru s poslovnim kolegama, a idući vikend možete s njom zaružiti u nekom klubu. Možda mislite da ste prestari za klubove? Pronađite jednu ovakvu i ona će Vas ponovo navesti da se osjećate mladim. Takve žene često su vrlo susretljive i simpatične, one će pristati na sve Vaše ponude: bilo to odlazak na neko putovanje, posjet muzejima, izložbama, odlazak u kazalište ili kao što smo već rekli, druženje s Vašim društvom. Djevojke ovog tipa pobudit će u Vama ponovo mladića i navest će Vas da probate neke nove stvari. Uglavnom su to gradske cure s dobrim manirima što je vrlo komplementarno Vašim životnim stilom. Često se ovakve cure doduše mora naučiti da više zauzmu za sebe, ali ne smatramo da ćete imati “posla” oko takvih žena, više da ćete uživati pokazivajući im stvari koje im do sada nisu bile jasne. Napravite profil danas i pronađite svoj gradsku curu koja Vam može postati puno više od jedne male afere.

Hrvatske sponzoruše i kakvi tipovi sponzoruša postoje? II. dio

Nisu sve hrvatske sponzoruše tatice curice, postoji i ona druga vrsta. Dok gradske cure koje su od rođenja navikle na visoki životni stil i naučene su da im je sve u životu omogućeno, druga vrsta sponzoruša je malo drukčija. To su djevojke kojima je teško osigurati samima sebi sve što im je u životu potrebno – to su djevojke koje rade razne poslove, djevojke koje često šalju novac svojima natrag doma van gradova. U pitanju su djevojke koje su dobile priliku otići u grad i napraviti nešto od svoje budućnosti, no znaju da bi im to puno lakše bilo kada bi imale imućnog gospodina pored sebe. Za razliku od onih prvih, ove hrvatske sponzoruše se vrlo dobro znaju zauzeti za sebe i to će Vam na neki zanimljiv način biti izazov. To su djevojke koje su većinu toga u životu uspjele postići same i u Vašem su društvu jer vide sličnost koju imaju s Vama. Ovakve djevojke nisu razmažene, znaju što je rad, a privlače ih muškarci s novcem jer se osjećaju da zaslužuju takvog, upravo zato što i same streme postići puno stvari u životu. Takve cure obično su sposobne, a ne samo atraktivne i mogu predstavljati vrlo zanimljiv tip žena koji će Vam se svidjeti. Ovakvim curama treba priznati njihove uspjehe jer im je to vrlo bitno. Pristupite ovakvim djevojkama malo suptilnije – one ne vide u Vama samo bankomat, nego priliku da zajedno nešto izgradite. To ne mora biti samo intiman odnos, takva djevojka može Vam postati i najpouzdaniji poslovni partner. Muškarci koji se fokusiraju na svoju karijeru znaju da je to nešto nezamjenjivo. Napravite profil i pronađite svoju sponzorušu! Naravno, uglavnom su na platformi djevojke koje sadrže kvalitete jedne i druge kategorije – istražite i pronađite onu koja Vam najviše odgovara, a zatim ju pozovite Vam i neka Vaša priča počne!

Tagovi:

10 milijuna članova

10 milijuna članova iz cijeloga svijeta na najpoznatijoj stranici za upoznavanje. Pronađi ono što tražiš brzo, diskretno i sigurno. Pridruži se već danas.

Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe